18-07-2023, 20:25
Zamieniłem drugi zwiastun na "międzynarodowy", bo ten z polskimi napisami był uszkodzony, za co wszystkich przepraszam - nie oglądałem do końca, bo mam taki zwyczaj, że nie oglądam zwiastunów filmów, na które jestem pewny że pójdę do kina, a już po pierwszej zajawce wiedziałem że idę na to.
Czasami w zwiastunach za dużo pokazują i to się później mści, gdy czekamy w kinie na jakąś scenę, którą sobie upatrzyliśmy wcześniej, a bywa tak że w ogóle jej nie ma
Unikanie zwiastunów i różnych materiałów promocyjnych bywa trudne, nie raz i nie dwa musiałem odwracać głowę, albo zamykać oczy w kinie
Pamiętam jak udało mi się całkowicie odizolować od zapowiedzi "The Last Jedi" i pierwszy seans był dużym szokiem, inna sprawa, że po premierze UHD ten film wylądował u mnie na ostatnim miejscu SW, ale to już z zupełnie innych powodów.
Jak dla mnie PG-13 to nie problem, nic w tych fragmentach które widziałem nie wskazuje na mocny skręt w kierunku kina familijnego, ale zdaję sobie sprawę, że to nie będzie hardcore dla dorosłych.
Brak większych nazwisk może działać na plus, są twarze znane i lubiane jak np. Ken Watanabe.
Box office mnie nie interesuje, nie mam udziałów w tym przedsięwzięciu
Jak to ma być KLASYK, to musi być najpierw klapa finansowa, która zbuduje legendę, jak to współcześni nie doceniali itd.
Czasami w zwiastunach za dużo pokazują i to się później mści, gdy czekamy w kinie na jakąś scenę, którą sobie upatrzyliśmy wcześniej, a bywa tak że w ogóle jej nie ma
Unikanie zwiastunów i różnych materiałów promocyjnych bywa trudne, nie raz i nie dwa musiałem odwracać głowę, albo zamykać oczy w kinie
Pamiętam jak udało mi się całkowicie odizolować od zapowiedzi "The Last Jedi" i pierwszy seans był dużym szokiem, inna sprawa, że po premierze UHD ten film wylądował u mnie na ostatnim miejscu SW, ale to już z zupełnie innych powodów.
(18-07-2023, 18:59)ILSA FAUST napisał(a): zagrożenia filmu:
- PG-13 Disney - boję się mocnego skrętu w kino familijne...mocno się boję
- ten dzieciak nie przekonuje mnie w zwiastunie...może w filmie będzie lepiej, taka M3GAN znacznie lepiej się prezentuje jak na Cyborga (AI)
- brak większych nazwisk w obsadzie oprócz młodego Denzela
- słaba promocja jak na razie - zagrożenie dla box office i ewentualnego sequela...jeśli film okaże się tak dobry jak twierdzi HAL
Jak dla mnie PG-13 to nie problem, nic w tych fragmentach które widziałem nie wskazuje na mocny skręt w kierunku kina familijnego, ale zdaję sobie sprawę, że to nie będzie hardcore dla dorosłych.
Brak większych nazwisk może działać na plus, są twarze znane i lubiane jak np. Ken Watanabe.
Box office mnie nie interesuje, nie mam udziałów w tym przedsięwzięciu

Jak to ma być KLASYK, to musi być najpierw klapa finansowa, która zbuduje legendę, jak to współcześni nie doceniali itd.
♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥