23-07-2023, 14:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-07-2023, 18:15 przez ILSA FAUST.)
(23-07-2023, 14:16)MasterThief napisał(a): O M:I Dead Reconing Part 1 szczerze mówiąc bym się raczej nie obawiał, wystarczy że wydadzą wszystko w podobnej formacie jak przy ubiegłorocznym Top Gun: Mavercik.Cała nadzieja w tym że MI:7 DR1 to Paramount (Polish subtitles friendly)

Ale jak wynika z mojego RAPORTU IMF powyżej:
dyski bonusowe z napisami PL były w wydaniach Paramount w częściach 3,4,5 ale nie były dostępne w wydaniach polskich tylko zachodnich ale jak dotąd w Polsce tylko STEELBOOK 4K do MI:6 miał dysk bonusowy ale z napisami EN, a części 1,2 w Polsce nie miały żadnych dodatków, pomimo, że były dostepne z napisami EN na rynku licencji.
Jeśli będą dodatki na dysku bonusowym z napisami PL, przynajmniej napisy EN (tak jak w MI:6), w wydaniach Paramount to jesteśmy w domu... ale sam Galapagos jest coraz bardziej nieprzewidywalny, więc musiałem się zabezpieczyć...w UK
albo Galapagos wyda STEELBOOK 4K w wersji RED (wstydzę się pokazać layout) zamiast BIKE (który to layout też jest DNR (d....y...nie urywa))
I na koniec - wiele krajów ogłosiło wydania 4K MI:7 DR1 (nie tylko placeholdery na amazonach) ale tylko UK posiada wydanie 3 dyskowe, gdzie USA i inne kraje tylko 2 dyskowe (oczywiście to się może zmienić)
stąd głownie jest mój IMF ALERT !!!