29-07-2023, 15:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-07-2023, 15:43 przez ILSA FAUST.)
(28-07-2023, 21:47)MasterThief napisał(a): No i Amazon.fr już podaje, że Dead Reconing Part 1 dostanie dodatkową płytę Blu-ray z dodatkami
Świetna wiadomość, będzie większy wybór - we FR też mam od jakiegoś czasu pre-order...alternatywny do UK,
jak będzie ten sam materiał to biorę FR bo taniej i szybciej dojdzie, ale jeśli wydanie FR nie będzie "english friendly" to skupiam się na UK - wystarczą mi napisy EN do płyty z bonusami jak będę PL to super, ale jak będą tylko FR to wysiadam z tego "pociągu"...
zobaczymy co będzie na innych amazonach no i pytanie czy bałwany w końcu nauczą się pakować steelbooki jak wazony z dynastii ming a nie wrzucać do kartonowych kopert jak książki...odkryłem jakiś czas temu, że "oni" (pakowacze) myślą, że skoro to STEELBOOK to po pierwsze jest ze stali (STEEL) czyli wytrzyma wszystko a po drugie, że to książka (BOOK) więc pakują jak zwykłe książki...i nikogo nie wzrusza 30% wskaźników zwrotów i dalej z tym nic nie robią....ale to inny wątek, wiem...
znam kolegów co składają 2 te same zamówienia z odrębną przesyłką i wybierają ten steelbook, który dotarł cały...na początku pomyślałem sobie...poje...ale teraz chyba też tak zrobię....to już nasz Galapagos nauczył się pakować steelbooki (pewnie po bólu pierwszych zwrótów), choć o jedną warstwę folii bąbelkowej za mało...jak to czytacie - dajcie jeszcze jedną warstwę...nie dwie - jedną...ale dajcie...
Dobra, skoro Galapagos został wywołany do tablicy - zobaczymy co nam zaserwują w przypadku MI:7 DR1...obym miło się zaskoczył....
jak ktoś lubi byle jak ale tanio to dla porządku podaję linka do wydania włoskiego MI:7 DR1:
https://www.amazon.it/Mission-Impossible-Reckoning-Esclusiva-Steelbook/dp/B0CCP87Z7W/ref=sr_1_1?crid=33KTHM366XB0Q&keywords=mission+impossible+dead+reckoning+4k&qid=1690640295&sprefix=%2Caps%2C358&sr=8-1
byle jak to znaczy: zamykam oczy jak widzę ten layout steelbooka, że Tomek to to coś zaakceptował...ten "train"
pytanie czy to wydanie posiada 3 dyski? niby w nagłówku jest napisane 4K + 2bluray ale w szczegółach jeszcze nie ma rozpiski dysków
dla MI:7 DR1 to całe nasze home video to ostatnia deska ratunku dla serii po starciu z Barbie...
najważniejszy cel to dysk bonusowy z napisami co najmniej EN, a jak będzie PL to tylko lepiej...