10-08-2023, 22:19
Dzięki
.
Na te 28 filmów w mojej kolekcji składa się : 3 UHD, 14 BD i 11 DVD. Naliczyłem 19 filmów Clinta wydanych na BD i UHD z wersją PL (podałeś, że 20, nie mogę doszukać się tego dwudziestego). Te 17, które posiadam -
UHD
1) Bez przebaczenia
2) Sully
3) Przemytnik
BD:
1) Zagraj dla mnie Misty
2) High Plains Drifter
3) Breezy
4) Akcja na Eigerze
5) Co się wydarzyło w Madison County
6) Prawdziwa zbrodnia
7) Gran Torino
8) Oszukana
9) Invictus
10) Medium
11) J. Edgar
12) Snajper
13) Jersey Boys
14) 15:17 do Paryża
Dwa pozostałe, których nie mam: Richard Jewell (jakoś mi nie podszedł, oglądałem go raz i nie mam ochoty na powtórkę, jak kiedyś zmienię zdanie to dokupię), Cry Macho (byłem zażenowany podczas seansu, C.Eastwood nie powinien już grać w filmach, wiek zrobił swoje + ten beznadziejny synek, który grał Rafo - tego filmu nigdy nie kupię).
Napisz proszę, którego brakuje, chyba, że Ty pomyliłeś się w liczeniu
.
.Na te 28 filmów w mojej kolekcji składa się : 3 UHD, 14 BD i 11 DVD. Naliczyłem 19 filmów Clinta wydanych na BD i UHD z wersją PL (podałeś, że 20, nie mogę doszukać się tego dwudziestego). Te 17, które posiadam -
UHD
1) Bez przebaczenia
2) Sully
3) Przemytnik
BD:
1) Zagraj dla mnie Misty
2) High Plains Drifter
3) Breezy
4) Akcja na Eigerze
5) Co się wydarzyło w Madison County
6) Prawdziwa zbrodnia
7) Gran Torino
8) Oszukana
9) Invictus
10) Medium
11) J. Edgar
12) Snajper
13) Jersey Boys
14) 15:17 do Paryża
Dwa pozostałe, których nie mam: Richard Jewell (jakoś mi nie podszedł, oglądałem go raz i nie mam ochoty na powtórkę, jak kiedyś zmienię zdanie to dokupię), Cry Macho (byłem zażenowany podczas seansu, C.Eastwood nie powinien już grać w filmach, wiek zrobił swoje + ten beznadziejny synek, który grał Rafo - tego filmu nigdy nie kupię).
Napisz proszę, którego brakuje, chyba, że Ty pomyliłeś się w liczeniu
.