12-08-2023, 08:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-08-2023, 08:55 przez ILSA FAUST.)
(11-08-2023, 21:25)HAL 9000 napisał(a): Wiem o które sceny chodziło i chciałem je nawet "wyciągnąć" z zajawki, ale jakość była taka, że dałem sobie spokój.
HAL, przecież masz zakaz oglądania zwiastunów do "takich" filmów

(11-08-2023, 21:25)HAL 9000 napisał(a): Mnie natomiast jara "Czas Apokalipsy" na pierwszym miejscu, bo uważam ten film za jeden z dziesięciu najlepszych filmów w historii kina.
Tak, zdecydowanie (AI) urządzi w CREATOR niezłą "apokalipsę", nie wiem tylko, czy te inspiracje to "ranking"...wydaje mi że raczej to wypunktowanie...ale będzie ROBOKALIPSA na pewno...
Co do "Czasu Apokalipsy"....bracie, to jest "kino, nad kinami"...do dzisiaj czuję ten zapach napalmu jak budzę się o poranku...
jak obejrzałem swego czasu Lesa Grossmana...i wersję czasu apokalipsy z Benem Stillerem to popłakałem się po prostu...
Ostatnio nabyłem Tropic Thunder z Kino Lorber w 4K ale chciałem powtórkę zrobić właśnie z Coppolą z całym tym setem UHD oraz godzinami dodatków...oczywiście najpierw Napalm, potem Grossman...
Swoją drogą marzeniem Tomka jest Les Grossman 2, jak się nie dogada z Benem Stillerem na Tropic Thunder 2 to Tomek sam nakręci Grossmana...nie wiem jak tam z licencjami to wygląda ale wchodzę w ciemno w tę ekipę...
HAL, ten cały Creator, którego wykopałeś z pod ziemi, z dnia na dzień wygląda co raz lepiej...do końca września już blisko.