16-09-2023, 11:49
Kontynuuję we właściwym, jak sądzę, wątku.
Wygląda inaczej, fakt, ale Predzie w Predators Antala, też były nieco inne. No, że nie wspomnę o tym co pokazano w The Predator Shane'a Blacka. Jeden to mutant, a drugi w kostiumie ze zdobieniami a la Power Rangers
Prey jak dla mnie, na poziomie filmu Antala. Są wady, ale to lepsze od The Predator i któregokolwiek AvP
.
(16-09-2023, 10:39)Mierzwiak napisał(a): Prey, bo mimo że film obejrzałem bez bólu a nawet w paru miejscach był jak najbardziej OK, to jest to tylko remake jedynki zamaskowany zmianą czasu akcji i etnicznością bohaterki.Ale takie Predators Antala, to w wielu miejscach też mocno przypomina "jedynkę". Mamy więc odział (drużynę), który ma nawet taką samą liczebność w obu filmach, dżunglę, próbę zastawienia pułapki na Predatora(ów) itd... Nawet muzyka czerpie z oryginału. Film nie miał jakiegoś wyjątkowo dobrego przyjęcia, ale z czasem, nawet na tym Forum zyskuje. Myślę, że to samo będzie z Prey.
(16-09-2023, 10:33)Danus napisał(a): W Prey mamy posmiewisko, a nie Predatora.Ale w czym konkretnie widzisz problem?
Wygląda inaczej, fakt, ale Predzie w Predators Antala, też były nieco inne. No, że nie wspomnę o tym co pokazano w The Predator Shane'a Blacka. Jeden to mutant, a drugi w kostiumie ze zdobieniami a la Power Rangers
Prey jak dla mnie, na poziomie filmu Antala. Są wady, ale to lepsze od The Predator i któregokolwiek AvP
.
niespotykanie spokojny człowiek