10-11-2023, 18:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-11-2023, 19:09 przez ILSA FAUST.)
(10-11-2023, 11:27)sebas napisał(a): Ile egzemplarzy by sprzedał według Ciebie? Bo ja myślę, że jakieś 200 maksimum. Sorry, ale Pasikowski to nie Kieślowski i tylko lokalnie byłyby te tytuły oferowane.
Sebas,
szczerze, powiem, że i Pasikowski z Lindą i Kieślowski ten z Lindą i ten bez Lindy mnie kręci, bo kawał wspomnień z okresu transformacji i młodości. Oba "nurty" pokazują tę "nową niepodległość" doskonale (wszystkiego nam najlepszego z okazji jutrzejszego święta), ale każdy na swój sposób, każdy ze szczegółami tamtych czasów, takie świadectwo, tak jakby Pasik przejął pałeczkę po Kisielu, ale przez "przypadek" odjechał z innego peronu pociągiem z napisem "Polska".
Chwała im wszystkim. Ale, ku chwale ojczyzny, po prostu brakuje tych wydań blu-ray i tyle (już nie piszę 4K).
Ale także, szczerze, wiele osób po prostu nie ogląda takiego kina jak Kieślowski bo za bardzo angażuje, za mało się strzelają (ku...a, prawie w ogóle się nie strzelają!), ale Psy i Krolla zna i oglądał niemalże każdy "Polak mały".
Te "Psy" aktualne są jak nigdy, aż czuć w powietrzu zapach palonych dokumentów

I chyba z tej okazji walnę sobie powtórkę Krolla, Psy 1+2 i nawet Psy 3 (z blu raya) a co tam.
Szczerze, Psy i pozostałe niewydane na blu ray "Lindy" to BĘDZIE hit sprzedażowy 200 egz. + dodaj jedno zero, znacznie większy niż obłędnie wydane Curzony Kisiela w 4K, mi się udało kupić, ale nie każdego stać na nie, co niektórzy się obrazili bo nie ma wersji PL.
Wystarczy nakręcić reklamę z Lindą, który w "przebraniu" Franca Mauera, trzyma w ręku kopie DVD Psów i Krolla, wrzuca do paleniska z tajną dokumentacją te filmy i wali do kamery tekst:
"Bo, to zła jakość była"
i pociąga łyk czystej polskiej wódki prosto z butelki, i wyciąga z zza pazuchy BOX Blu-ray z filmami, za którymi tęsknimy i rzuca kolejny tekst:
"W imię zasad...Disney"
Po takiej reklamie wszyscy co mają odtwarzacze blu-ray w Polsce, w tym ILSA FAUST, kulturalnie wpłacą pre-order na d****x.pl,
w imię zasad