04-12-2023, 11:30
Ja byłem 8 razy: raz z grupą na koloniach, dwa razy z rodziną kiedy nie było innego wyboru, a już sam z siebie na Justice League w 2017, na Whitney w 2018, na piątym Rambo i Jokerze w 2019 (tylko dlatego, że pracowałem wtedy 10 minut piechotą od tego miejsca i mogłem tam dotrzeć bezpośrednio po robocie), no i wczoraj. Od Whitney (fatalna widownia, a pracownikom nie chce się zamykać drzwi do sali) każdy seans w tym miejscu wspominam źle, na Godzillę wybraliśmy się do Multikina, bo nie było innego wyboru (niech Helios i CC żałują, bo ewidentnie są chętni na ten film), ale i ja, i żona zgodnie stwierdzaliśmy, że więcej szans temu miejscu nie damy.
Nie wiem czy znajdę czas, aby wybrać się na Napoleona (starszy brat idzie dzisiaj, ma dać znać jak wrażenia), więc wygląda na to, że kinowy rok 2023 jest już za mną: 20 seansów - wszystkie (poza wczorajszym) w Łódzkim Cinema City, klasyczne 2D:
- Fabelmanowie
- Ant-Man i Osa: Kwantomania
- Creed III
- Krzyk VI
- John Wick 4
- Air
- Strażnicy Galaktyki: Volume 3
- Spider-Man: Poprzez multiwersum
- Flash
- Indiana Jones i artefakt przeznaczenia
- Mission: Impossible - Dead Reckoning, Part One
- Oppenheimer
- Barbie
- Meg 2: Głębia
- Bez litości 3. Ostatni rozdział
- Duchy w Wenecji
- Sound of Freedom. Dźwięk wolności
- Czas krwawego księżyca
- Chłopi
- Godzilla Minus One
Najlepszy seans/film to chyba Godzilla. Najgorsza Barbie, ew. Ant-Man. Na półce planuję postawić Flasha (dla Keatona), M:I-7, Oppenheimera i Godzillę o ile będzie gdzieś z pl (Spider-Mana i Creeda przez brak pl odpuściłem).
Nie wiem czy znajdę czas, aby wybrać się na Napoleona (starszy brat idzie dzisiaj, ma dać znać jak wrażenia), więc wygląda na to, że kinowy rok 2023 jest już za mną: 20 seansów - wszystkie (poza wczorajszym) w Łódzkim Cinema City, klasyczne 2D:
- Fabelmanowie
- Ant-Man i Osa: Kwantomania
- Creed III
- Krzyk VI
- John Wick 4
- Air
- Strażnicy Galaktyki: Volume 3
- Spider-Man: Poprzez multiwersum
- Flash
- Indiana Jones i artefakt przeznaczenia
- Mission: Impossible - Dead Reckoning, Part One
- Oppenheimer
- Barbie
- Meg 2: Głębia
- Bez litości 3. Ostatni rozdział
- Duchy w Wenecji
- Sound of Freedom. Dźwięk wolności
- Czas krwawego księżyca
- Chłopi
- Godzilla Minus One
Najlepszy seans/film to chyba Godzilla. Najgorsza Barbie, ew. Ant-Man. Na półce planuję postawić Flasha (dla Keatona), M:I-7, Oppenheimera i Godzillę o ile będzie gdzieś z pl (Spider-Mana i Creeda przez brak pl odpuściłem).