(04-06-2023, 10:16)misfit napisał(a): Czy na firmware jailbreak w trakcie odtwarzania kopii zapasowej z dysku sieciowego są możliwe zabawy z automatycznym wgrywaniem napisów na podstawie id płyty - obojętnie czy przez iso lub folder BDMV? Pewnie znam odpowiedź na to pytanie, ale wolę się upewnić
ISO już zrobione i id jest generowane identycznie jak w przypadku płyt fizycznych, BDMV natomiast zrobiłem tak że napisy muszą mieć nazwę folderu gdy znajdują się w tym samym katalogu co katalog filmu lub obojętnie jaką nazwę gdy znajdują się wewnątrz katalogu struktury, mogą również znajdować się w katalogi all_sub ale wtedy również muszą mieć nazwę katalogu, obsługiwane są zarówno SUP jak i SRT.
Jeśli ktoś chce przetestować to napisać do mnie na pw.
(02-09-2023, 12:37)misfit napisał(a): O, fajnie. Nie wiedzieć czemu w OPPO w HDR10 nie mam do wyboru szarych kolorów dla napisów srt, a coś z naleciałościami niebieskiego. Obsługa napisów sup rozwiąże sprawę w takim wypadku.Jak wgrasz JB to dam Ci łatkę i te napisy będą szare jak być powinny.
Oppo 10X / 20X - Auto zarządzanie napisami
Jeśli szukasz mod oprogramowania do Panasonic 150-450-820-9000, Oppo 93-95-103-105 napisz PW
Jeśli szukasz mod oprogramowania do Panasonic 150-450-820-9000, Oppo 93-95-103-105 napisz PW