Palce są do poprawy, bo je poprawię (tzn dymek przesunę żeby je zasłonić i tyle), reszty nie będę poprawiać, bo za dużo by z tym było roboty. To nic więcej niż eksperyment sprawdzający co się da zrobić z wykorzystaniem binga. Z samego opisu słownego z ograniczoną ilością znaków dużo więcej nie wyciągnę. Nie da się tu nawet sensownie zmieścić trzech postaci w kadrze bo się wtedy prawie zawsze mieszają ich cechy. Przy dwóch też się czasem mieszają, (kadrów z blondyną w kapeluszu miałem od cholery). W dodatku wygląda na to, że czasami w zależności od reszty opisu/tła, same postacie mają tendencję wyglądać inaczej. Nie wspominając o tym, że bing sobie losowo ignoruje niektóre części opisu no i dochodzi cenzura nie pozwalająca zrobić wielu rzeczy, gdyby nie to, ostatnia strona byłaby pewnie bardziej niegrzeczna
Z tego co się zorientowałem są inne narzędzia pozwalające to lepiej ogarnąć (polecano mi Stable Diffusion), ale ich poziom komplikacji sprawia, że raczej nie znajdę na to czasu.
Bingiem też by się dało to zrobić lepiej, ale trzeba by wygenerować kilka razy więcej obrazków, żeby wybrać odpowiednie, a już do powyższego musiałem ich zrobić kilkaset.
Tak czy inaczej fajna z tym jest zabawa.
Z tego co się zorientowałem są inne narzędzia pozwalające to lepiej ogarnąć (polecano mi Stable Diffusion), ale ich poziom komplikacji sprawia, że raczej nie znajdę na to czasu.
Bingiem też by się dało to zrobić lepiej, ale trzeba by wygenerować kilka razy więcej obrazków, żeby wybrać odpowiednie, a już do powyższego musiałem ich zrobić kilkaset.
Tak czy inaczej fajna z tym jest zabawa.