28-07-2015, 19:20
(28-07-2015, 15:00)Verrax napisał(a): Już zacieram ręce na "polskiego" Futurepaka - jeśli cenowo będzie wyglądało to tak samo jak w przypadku Edge of Tommorow/Godzilli to biorę w dniu premiery. I faktycznie, miejmy nadzieję że ten żółty pasek to jedynie wariacja katalogowego zdjęcia.
Myslę że cena polskiego wydania Futurepacka będzie w granicach 120 zł. Sam chętnie kupię. Tylko mam lekkie obawy. Jeśli będzie wyglądał jak w zapowiedziach galapagos na zdjęciu, czyli bardzo słaba grafika plus szpecący napis "Na drodze gniewu" zamiast "Fury Road" to ja dziękuję za taką wersję. Zdecydowanie wolę SteelBook od Czechów w angielskiej wersji. Jeśli chodzi o opakowania, dla mnie nie ma nawet porównania.
Co do bluedvd.pl i Blu-ray 3D Futurepak (Oby nie było tego żółtego paska u góry) jak ktoś wyżej napisał. To wersja steelbooka na rynek francuski. Zdjęcie które wstawili to raczej poglądowe. Mają zresztą informacje poniżej że dystrybutorem jest galapagos, więc myślę że Futurepaki będą z polskiego źródła.
Pytanie teraz czy będzie to grafika jaką będą mieć Czesi, Francuzi czy taka jaka widnieje w zapowiedziach galapagos (która dla mnie osobiście jest bardzo słabiutka) ???