08-03-2024, 12:52
Na wstępie przepraszam za zaśmiecanie. Miało być krótko, a wyszło jak wyszło. Dyskusja jak najbardziej ale jednak jest od tego odpowiedni dział na forum. Na forum jestem od chyba 1o lat. Udzielałem się raczej sporadycznie, stąd brak przyzwyczajeń i błędów z wpisem jak powyżej. Mój błąd ale niektóre reakcje bezbłędne. Byłem raczej "pasożytem"
więcej brałem niż dawałem od siebie. Czytam w zasadzie wszystko od deski do deski. Moją intencją nie jest wprowadzanie użytkowników w błąd. Nie wchodzę na poszczególne tytuły filmów i nie ogłaszam ,że dany film jest już zapowiedziany. Nie zmyślam sobie takich rzeczy. Nie chcę siać fermentu. Tak jak wspomniałem to było jako luźna zapowiedź przy okazji tematu WB. Nie robię takich akcji nagminnie. Szanuje użytkowników forum.
"nie jest kwestią najbliższych miesięcy to nie bardzo widzę sens o tym wspominać"
Staram się uważać na to co wrzucam. Nie są to pierwsze lepsze "wrzutki". Najlepszym przykładem był mój podobny post z jesieni. Spora część pozycji została już oficjalnie potwierdzona. Podobna sytuacja. Zarzucano mi ,że sieje zamieszanie bo napisałem ,że "The Crow" wydany zostanie w 4K w tym roku. Nie miałem tylko pewności kto wyda czy Paramount czy Lionsgate. Ale to nie tylko te pozycje. Także, jak coś wrzucam staram się żeby dana zapowiedź otrzymała oficjalne potwierdzenie w przeciągu trzech miesięcy. Cieszę się ,że mogę pomóc i osoby które nie mają pojęcia ,ze dany film będzie w 4K/proces jest w toku mogą zacząć interesować się sami danym tematem i zgłębiać informacje. Owszem sprawa będzie budziła wiele kontrowersji. Tak jak napisałem czas zweryfikuje poprzedni post. Sam osobiście cieszyłbym się gdyby ktoś wstawił prognozowane realne zapowiedzi na obecny rok. Chętnie bym przeczytał, porównał ze swoimi przemyśleniami, informacjami. Poczytał, poszperał w internecie. To zawsze jest pomocne. Mierzwiak muszę ci przyznać rację bo często nadużywałem słowa "zapowiedziane". To termin raczej zarezerwowany dla pozycji już przyklepniętych z oficjalnymi datami.
Zacząłem temat w nieodpowiednim wątku i chciałbym tu "oficjalnie zamknąć". Na przyszłość postaram się już przestrzegać zasad forum. Oczywiście zapraszam chętnych do ożywionej dyskusji ale już "legalnie"
w odpowiednim do tego dziale.
więcej brałem niż dawałem od siebie. Czytam w zasadzie wszystko od deski do deski. Moją intencją nie jest wprowadzanie użytkowników w błąd. Nie wchodzę na poszczególne tytuły filmów i nie ogłaszam ,że dany film jest już zapowiedziany. Nie zmyślam sobie takich rzeczy. Nie chcę siać fermentu. Tak jak wspomniałem to było jako luźna zapowiedź przy okazji tematu WB. Nie robię takich akcji nagminnie. Szanuje użytkowników forum."nie jest kwestią najbliższych miesięcy to nie bardzo widzę sens o tym wspominać"
Staram się uważać na to co wrzucam. Nie są to pierwsze lepsze "wrzutki". Najlepszym przykładem był mój podobny post z jesieni. Spora część pozycji została już oficjalnie potwierdzona. Podobna sytuacja. Zarzucano mi ,że sieje zamieszanie bo napisałem ,że "The Crow" wydany zostanie w 4K w tym roku. Nie miałem tylko pewności kto wyda czy Paramount czy Lionsgate. Ale to nie tylko te pozycje. Także, jak coś wrzucam staram się żeby dana zapowiedź otrzymała oficjalne potwierdzenie w przeciągu trzech miesięcy. Cieszę się ,że mogę pomóc i osoby które nie mają pojęcia ,ze dany film będzie w 4K/proces jest w toku mogą zacząć interesować się sami danym tematem i zgłębiać informacje. Owszem sprawa będzie budziła wiele kontrowersji. Tak jak napisałem czas zweryfikuje poprzedni post. Sam osobiście cieszyłbym się gdyby ktoś wstawił prognozowane realne zapowiedzi na obecny rok. Chętnie bym przeczytał, porównał ze swoimi przemyśleniami, informacjami. Poczytał, poszperał w internecie. To zawsze jest pomocne. Mierzwiak muszę ci przyznać rację bo często nadużywałem słowa "zapowiedziane". To termin raczej zarezerwowany dla pozycji już przyklepniętych z oficjalnymi datami.
Zacząłem temat w nieodpowiednim wątku i chciałbym tu "oficjalnie zamknąć". Na przyszłość postaram się już przestrzegać zasad forum. Oczywiście zapraszam chętnych do ożywionej dyskusji ale już "legalnie"
w odpowiednim do tego dziale.