05-04-2024, 22:23
(05-04-2024, 20:31)Wolfman napisał(a): Misfit kupowałeś od groma w promocji, chodziło mi, że gdyby każdy tak kupował , tylko czekając na promocje, to by dystrybucji dawno nie było.
Kto nie kupuje filmów w promocjach, niech pierwszy rzuci kamieniem. Z tym "od groma" nie bardzo jednak wiem co masz na myśli, jak w kilka miesięcy kupowałeś tyle tego wszystkiego co ja przez kilka lat. Bez najmniejszego problemu byłbym w stanie się założyć, że u Ciebie było tego znaaaacznie więcej, w tym też mnóstwo używek z cexa, z których dystrybutorzy otrzymywali okrągłe zero.
Niepotrzebnie obruszyłeś się na innego forumowicza, który miał czelność napisać, że sprowadzenie jakiegoś filmu UHD z USA jest dla niego mało opłacalne. Dodajmy filmu w SDR/Rec.709, w którym obrazek w dość niewielkim stopniu różni się od Kino Lorbera na BD. I później naskoczyłeś na mnie z jakimiś dziwnymi teoriami... Możesz zaprzeczać, ale jestem przekonany, że ten brak "zakupowej" aktywności od kilku lat z Twojej strony jest w dużej mierze spowodowany właśnie tym, że koszty sprowadzania ukochanych przez Ciebie steelbooków z USA poszły ostro do góry.
(05-04-2024, 20:31)Wolfman napisał(a): Że generalnie kupujesz duzo to zgoda, ale dla polskiej dystrybucji nie ma to znaczeniaWiesz o czym piszę, gros tych filmów to za graniczne wydania
Wydaje mi się, że już o tym dyskutowaliśmy.
Dlaczego mam kupować filmy/wydania, które w ogóle mnie nie interesują, a mam nie kupować tych, które chcę? Czy ja jestem coś winien polskiej dystrybucji, a jeśli tak to z jakiego powodu?

Wiesz o czym piszę, gros tych filmów to za graniczne wydania