02-08-2015, 16:25
No właśnie po trzeciej części wszystkie gry wypadają jakoś tak blado... Jedna z najlepszych gier w jakie kiedykolwiek grałem i wszystkie nowe erpegi będę zapewne porównywał do naszego Wiedźmina
Teraz tylko czekać na dwa płatne dodatki, które mają dać długość rozgrywki porównywalną do drugiej części Wiedźmina.
Czekam teraz na Fallouta 4 i w ogóle na jakąś porządną grę w klimatach post-apo, na horyzoncie jeszcze Wasteland 2 od samego Fargo, chociaż co do tego tytułu mam wątpliwości jak wypadnie sterowanie na padzie. Dobrze się zapowiada jeszcze Mad Max ale to już bardziej gra akcji niż rasowe rpg.
Chciałem wrócić do dwóch pierwszych części Wiedźmina ale za cholerę nie mogę tego odpalić więc wracam do grania na konsoli
Teraz tylko czekać na dwa płatne dodatki, które mają dać długość rozgrywki porównywalną do drugiej części Wiedźmina.Czekam teraz na Fallouta 4 i w ogóle na jakąś porządną grę w klimatach post-apo, na horyzoncie jeszcze Wasteland 2 od samego Fargo, chociaż co do tego tytułu mam wątpliwości jak wypadnie sterowanie na padzie. Dobrze się zapowiada jeszcze Mad Max ale to już bardziej gra akcji niż rasowe rpg.
Chciałem wrócić do dwóch pierwszych części Wiedźmina ale za cholerę nie mogę tego odpalić więc wracam do grania na konsoli