16-05-2024, 12:58
Kupiłem francuskie wydanie UHD "Prosta historia" w digi-pack i nie wiem czy to ja mam takiego pecha czy to jednak problem opakowania (zbyt wąski slipcase?) ale przez moje ręce przeszły dwa egzemplarze (pierwszy wymieniałem ponieważ w ogóle był skrzywiony i popękany) i oba mają tę samą wadę czyli dolny róg z przedniej okładki (jak na złość, tylni jednak by mniej irytował) jest rozwarstwiony i jego część zagina się na zewnątrz. Widać to na skanie, który dodałem do galerii wydania.
Tak więc jeżeli będziecie wybierać pomiędzy wydaniem DE i FR to proponuję zastanowić się nad wydaniem niemieckim w amaray (a dokładnie to chyba Scanavo patrząc na fotkę w kolekcji Mierzwiaka). Ominie Was ewentualna irytacja odnośnie stanu opakowania a dodatkowo zyskacie tytuł w języku angielskim.
Tak więc jeżeli będziecie wybierać pomiędzy wydaniem DE i FR to proponuję zastanowić się nad wydaniem niemieckim w amaray (a dokładnie to chyba Scanavo patrząc na fotkę w kolekcji Mierzwiaka). Ominie Was ewentualna irytacja odnośnie stanu opakowania a dodatkowo zyskacie tytuł w języku angielskim.