Mierzwiak napisał(a):Co to jest KAN? Jakaś nowomowa z tiktoka?Jemu się pomyliła wymowa z pisownią i bredzi od rzeczy.
ILSA FAUST napisał(a):Piti, lepiej się podniecać filmem, którego się nie oglądało (MEGALOPOLIS, FURIOSA, ROMULUS i kolejne z ww. listy premier) niż krytykować filmy, których się nie oglądało tak jak TY (DUNE, FURIOUS JUMPING - oba prawdziwe arcydzieła kina, nie tylko w mojej opinii).Przecież to w sumie to samo.
Nie znam filmu "Furious Jumping". Dune to tak, to jest dobry film, ale wersja z 1984 r.ILSA FAUST napisał(a):Copolla, ten od Ojca Chrzestnego, Czasu Apokalipsy i Draculi?Nie interesują mnie pikantne szczegóły ze świata filmu. Może to Ciebie rajcuje, bo na mnie nie robi żadnego wrażenia.
Ten wujek Nicka Cage'a?
Ten stary 85 letni zboczeniec, który w tym wieku potrafi statystki wprowadzić w "nastrój" na planie filmowym? Chciałbym mieć w jego wieku taki pociąg do kobiet, nawet ciężko będzie dożyć tych dni
Tak, to co się dzieje wokół MEGALOPOLIS już gwarantuje mi dobrą ocenę filmu a może się okaże, że to arcydzieło?
p.s. Piti, dostaniesz w ogóle zgodę aby obejrzeć ten zboczony film, czy tylko tak chciałeś sobie z nudów pohejtować kino do którego masz zabroniony dostęp?
Od kogo mam mieć tą zgodę? Od Ciebie zgody nie potrzebuję. Jak mi się podoba jakiś film to go oglądam. I skończ te osobiste wycieczki.