24-05-2024, 11:19
Otrzymałem drugi egzemplarz francuskiego steelbooka z okazji 25-lecia filmu i niestety ten również miał płytę Ultra HD ze specyfikacją płyty z 2017 roku.
20 maja wysłałem zapytanie o zamiennik na adres z artykułu (mibsonypictures@gmail.com). Niestety nie dostałem żadnej odpowiedzi. Dzisiaj jeszcze odezwałem się przez messengera do ESC Éditions czyli francuskiego dystrybutora wydania. Otrzymana odpowiedź:
20 maja wysłałem zapytanie o zamiennik na adres z artykułu (mibsonypictures@gmail.com). Niestety nie dostałem żadnej odpowiedzi. Dzisiaj jeszcze odezwałem się przez messengera do ESC Éditions czyli francuskiego dystrybutora wydania. Otrzymana odpowiedź:
ESC Éditions napisał(a):Good morning, thank you for reaching to us ! We are unfortunately not the ones to contact for this product, as we are only selling it, like amazon. Since you bought the product from them, they are the ones to contact or sonypicutures who is producing the product. Sorry that we cannot help you more, have a nice day !No nic, pozostaje tylko zwrot do amazon.