25-05-2024, 13:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-05-2024, 13:22 przez ILSA FAUST.)
(23-05-2024, 11:41)piti198 napisał(a): Wejdź sobie na jakiś imagebam, imgur czy inny portal, wczytaj obrazek i wygeneruje Ci link, który wstawiasz na forum.
Poprawiłem post oraz dostałem trzecią wersję STEELBOOK-a.
Chyba się nauczyłem to robić, dzięki za wskazówki, leci punkcik do Pitiego

(23-05-2024, 11:41)piti198 napisał(a): A musi mnie podniecać?
Anya Josephine Marie Taylor-Joy, Czarownica, Szachistka, Furiosa, obecnie jedna z najpiękniejszych aktorek młodego pokolenia? Nie, nie musi Ciebie podniecać, żyjemy w wolnym kraju

Ale widocznie podnieca prawie 80 letniego reżysera Furiosy (fotka z premiery w KAN, nie chcę już być strażakiem, chcę zostać sławnym reżyserem):
Albo chyba łatwiej będzie zostać serwisantem wodopoju
Biedna dziewczyna spragniona po tych igraszkach z Millerem na pustyni (także fotka z premiery w KAN):(23-05-2024, 11:41)piti198 napisał(a): Nikt poza Tobą nie rajcuje się/podnieca steelbookami, tylko interesuje.
Oj, znam kolegów którzy kolekcjonują TYLKO STEELBOOKI, u mnie w kolekcji zdarzają się niestety zwyklaki, jak nie ma wydania w STEEL-u. Wiele osób na świecie kolekcjonuje STEELBOOKI i jak obejrzysz kilka filmików na you tube z unboxingami tych STEEL-i to to stwierdzisz że ja jestem zwyczajną cnotliwą zakonnicą-dziewicą w stosunku do nich - głaszczą te STEELE, wąchają, dotykają, obracają pod światło, stawiają na piedestale i pewnie jeszcze robią inne rzeczy, tak, śmiało to można nazwać podniecaniem się, perwersją, zboczeniem

(23-05-2024, 11:41)piti198 napisał(a): Z Tobą chyba jest nie w porządku i wymagasz interwencji lekarzy, jeśli utożsamiasz się z inną osobą. Masz rozdwojenie jaźni?
Nieuleczalna choroba, schizofrenia paranoidalna IV stopnia, nikt nie dał rady mi pomóc, więc pogodziłam się z tym i zapuściłam rude warkocze
Najgorzej jak idę w tych warkoczach do sklepu to ludzie jakoś dziwnie się na mnie patrzą a jak police mnie łapie po raz kolejny za przekroczenie prędkości i pokazuję im legitymację IMF to jakoś puszczają mnie bez mandatu kiwając tylko głową z uznaniem i salutują