06-06-2024, 12:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-06-2024, 12:56 przez fire_caves.)
Masz identycznie jak ja w takim razie. Ja zapłaciłem tę fakturę "minioną" - pewnie i u Ciebie to ta za opłaty celne. Ale w poniedziałek napisałem do nich długiego maila z pytaniami za co są opłaty dodatkowe z drugiej faktury, skoro, jak rozumiem ten Technicolor czy ktoś tam opłacił przesyłki. Pytam również czemu każą sobie zapłacić za papierowe faktury, skoro mieli mój adres mailowy. Na razie cisza.
---
Chyba w FedExie czytają nasze forum, bo właśnie dostałem odpowiedź:
Dziękujemy za zapytanie dotyczące faktury (numer faktury na te dodatkowe usługi).
Wystawiono korektę do faktury na pełną kwotę. Fakturę korygującą otrzymasz w standardowy sposób, w najbliższych dniach.
Dziękujemy za zrozumienie i przepraszamy za wszelkie niedogodności.
Mam nadzieję, że chodzi o to, że skorygują tę fakturę do zera... Ale mniej jasno się nie dało napisać...
---
Chyba w FedExie czytają nasze forum, bo właśnie dostałem odpowiedź:
Dziękujemy za zapytanie dotyczące faktury (numer faktury na te dodatkowe usługi).
Wystawiono korektę do faktury na pełną kwotę. Fakturę korygującą otrzymasz w standardowy sposób, w najbliższych dniach.
Dziękujemy za zrozumienie i przepraszamy za wszelkie niedogodności.
Mam nadzieję, że chodzi o to, że skorygują tę fakturę do zera... Ale mniej jasno się nie dało napisać...