sebas napisał(a):Co do samego kliknięcia dla podglądu obrazka, to tak, trzeba być zalogowanym, ale to nie mój wymysł, tylko wymogi i regulamin tego Forum (z resztą nie tylko tego). Jak ktoś jest jego użytkownikiem, to się na to zgadza. Żeby uniknąć problematycznego dla niektórych wpisywania loginu i hasła, przeglądarki dostarczają funkcję autouzupełniania wspomnianych. Jak ktoś nie chce korzystać z tych ułatwień, to nie ja jemu utrudniam życie, tylko On sobie. Problematyczne dla wiadomej osoby posty napisałem używając dostarczonych przez silnik Forum funkcjonalności i nie łamiąc jego regulaminu. W zamian za to pojawiły się obraźliwe komentarze pod moim adresem.Ja o mydle, a Ty o powidle. Co mnie obchodzi jakieś autouzupełnianie danych do logowania, jak ja pisałem o obrazkach. Mam wrażenie, że specjalnie odchodzisz od tematu, żeby odwrócić uwagę od problemu.
Mam wrażenie, że wiadomy Forumowicz po raz kolejny robi z igły widły tylko po to, żeby potem zrobić z siebie ofiarę.
sebas napisał(a):W zamian za to pojawiły się obraźliwe komentarze pod moim adresem.I kto tu robi z siebie ofiarę?

Reacher napisał(a):Trzeba nie dostrzegać nic poza czubkiem własnego nosa żeby myśleć, że ktoś robi to po to żeby utrudniać Ci życie. Świat nie kręci się wokół Ciebie.
Reacher napisał(a):Po prostu gość się w taki sposób dowartościowuje. Raz pouczy, zwróci uwagę, innym razem zamieści obraźliwy komentarz. Widocznie nie może bez tego normalnie funkcjonować.

.