Też mam raczej dobre skojarzenia z inpostem. Spodziewam się najgorszego tylko jak widzę, że amazon wysyła pocztą polską 
Ostatnie moje zamówienie z Amazon: Your item(s) is (are) being sent by DPD. To chyba masz faktycznie pecha, że wybierają do ciebie wysyłkę inPostem. Tak w ogóle to powinna być opcja na Amazonie: wybierz kto dostarczy twoją przesyłkę i lista z wyborem: Poczta, InPost, DPD, UPS, DHL...
Może adresu nie mogą znaleźć
Zmień adres dostawy przy następnej próbie. Niech ci wyślą do kogoś z rodziny kto mieszka blisko

(31-08-2024, 15:29)Mefisto napisał(a): Nie korzystam z inpostu poza okazjonalnymi paczkomatami (i te działają bez zarzutu) - Amazon to wyjątek, odkąd zrezygnowali z DHL i DPD (inna sprawa, że oni tam wysyłają chyba każdym możliwym kurierem, jedynie inpost wydaje się docelowym wyborem dla naszego bida kraju) i do tej pory nie było problemów. Ostatnią paczkę otrzymałem pod koniec lipca i od tamtej pory jest cyrk.
Ostatnie moje zamówienie z Amazon: Your item(s) is (are) being sent by DPD. To chyba masz faktycznie pecha, że wybierają do ciebie wysyłkę inPostem. Tak w ogóle to powinna być opcja na Amazonie: wybierz kto dostarczy twoją przesyłkę i lista z wyborem: Poczta, InPost, DPD, UPS, DHL...
(31-08-2024, 17:19)Mefisto napisał(a): Ale one wszystkie nie zaginęły - po prostu inpost je zwraca, bo ma jakiś problem (tu: z etykietą).
Może adresu nie mogą znaleźć
Zmień adres dostawy przy następnej próbie. Niech ci wyślą do kogoś z rodziny kto mieszka blisko