04-10-2024, 22:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-10-2024, 22:24 przez ILSA FAUST.)
(30-09-2024, 19:13)Mierzwiak napisał(a): Szeroka dystrybucja w USA zaczyna się od 600 kin, także ten, no trochę ci obrona tej katastrofy nie wychodzi.
Sorry, czepianie się, 1800/4000 to raczej mało niż dużo.
600 kin to już KINO niszowe a rozmawiamy w wątku MEGALOPOLIS, stworzonym przez ludzi, którzy czekają na ten film. A to że będzie finansowa klapa w kinach USA to przy braku promocji wiadomo było.
Ile masz na półce filmów, które zarobiły mniej w historii kina

(01-10-2024, 05:07)Nie_zbieram_ale_lubie napisał(a): Możesz zakładać, że to film Sci-Fi albo nawet że to dobry film, ale dla własnego dobra, przekieruj swoja ekscytację na inne wątki, bo być może po seansie dojdziesz do wniosku, że z całego tego "filmowego projektu" najbardziej spodobała Ci się okładka, a Twoje zaangażowanie było warte lepszej sprawy.
Sorry, ale jesteśmy w wątku MEGALOPOLIS (nikt nikogo nie zmusza siłą do zaglądania tutaj jeśli ma słabe nerwy) a nie marvelowym, film który dla jednych ma notę 11/10 lub 10/10 a dla innych wyborców Trumpa ma notę 2/10 to nie jest miarodajna ocena, tym bardziej pokazuje, że mamy do czynienia z czymś wyjątkowym i warto się pochylić na tym co serwuje FFC (nie byle kto).
Jestem w miarę dorosła i potrafię sama ocenić w co pakuję swoją ekscytację, tym bardziej, że byłam na tyle odważana aby obejrzeć zwiastun, na razie jestem podjarana i rozgrzana, aż się cała trzęsę na wizytę w kinie, do tego stopnia że okładka "uciekającego z krzyża" Kylo Reno na STEELBOOK 4K podnieca mnie bardziej niż dalsze losy pseudo-kina o zakładaniu do pracy zaciasnych ciuszków i ratowanie po raz 83747433839 świata.
Pojdę do kina, a jak będzie pusta sala kinowa to jeszcze lepiej, bo nie będzie mi ktoś mlaskać pokornem jak będę wyć będąc w wizualnej i sonicznej ekstazie.
NA ten moment pomimo braku promocji film zbiera świetne noty od tych co oczekują od tego filmu dokładnie tego co zamierzał pokazać FFC. A to że stary zboczeniec był przekonany że łapanie za d**ę statystek na planie oraz pojawienie się z filmem z KAN załatwi promocję, i czas apokalisy dla niego zatrzymał się 40 lat temu to dużo dziadek stracił.
Ale ma wyjeb**e na to, bo jak sam powiedział, stać do na to a córki bogate.
Bo film zapowiada się na perełkę KINA która stanie w STEELBOOK 4K na półce,
do wielokrotnych powtórek.
Nie będę plamić honoru i oglądać na piratach, iternetach, grzecznie czekam na premierę w kinie,
a jak film będzie fatalny to bardzo grzecznie odszczekam to w tym dokładnie miejscu.
SZCZEK, SZCZEK, SZCZEK...