Ja już mam od dawna, więc podejrzewam, że wypuszczą Rumble Fish na UHD dopiero jak kupisz BD od Criteriona... 
Rzuć jakimiś konkretnymi propozycjami, przy okazji inni skorzystają.
Nie chcę znowu pisać o tym kalkulatorze, ale od razu zauważyłem, że skoro było zapowiadane -40% to początkowo coś było tutaj mocno nie halo z cenami na Amazonie UK. Na szczęście jest konkurencja i to oni na mnie zarobili na początku listopada, a nie Bezos.
Ja natomiast jestem lekko zawiedziony, że w UK cały katalog nie jest objęty akcją, mam tu na myśli głównie UHDki. Ale do BF mamy prawie 20 dni, więc jeszcze wszystko może się zmienić.

(10-11-2024, 03:16)Mefisto napisał(a): W US jest trochę rzeczy po 15 esów-floresów, których w lepszej jakości/wydaniu się nie kupi nigdzie indziej.
Rzuć jakimiś konkretnymi propozycjami, przy okazji inni skorzystają.
(10-11-2024, 03:16)Mefisto napisał(a): Na angoli jestem natomiast wkurwiony za te zmiany cen - dali by raz, a dobrze, a nie że sobie człowiek w brodę teraz pluje.
Nie chcę znowu pisać o tym kalkulatorze, ale od razu zauważyłem, że skoro było zapowiadane -40% to początkowo coś było tutaj mocno nie halo z cenami na Amazonie UK. Na szczęście jest konkurencja i to oni na mnie zarobili na początku listopada, a nie Bezos.
Ja natomiast jestem lekko zawiedziony, że w UK cały katalog nie jest objęty akcją, mam tu na myśli głównie UHDki. Ale do BF mamy prawie 20 dni, więc jeszcze wszystko może się zmienić.