-10%, -20%, -30% =
Śmieszni są z takimi "czarnymi tygodniami". I nawet -30% dali na ten steelbook Mavericka, czyli teraz jest tylko x2 droższy niż cena z początku xD No i DVD z Eastwoodem za 125 zł xD Żenada.
Niemniej, jeśli robią przedsprzedaże, które nie wytrzymują kilku godzin (PF), a w tym przypadku dwóch tygodni, to znaczy że ktoś nie ogarnął tematu z nakładem.
Śmieszni są z takimi "czarnymi tygodniami". I nawet -30% dali na ten steelbook Mavericka, czyli teraz jest tylko x2 droższy niż cena z początku xD No i DVD z Eastwoodem za 125 zł xD Żenada.(15-11-2024, 14:22)KaMario napisał(a): Jaki sierpień i jaki marzec 2025?Sorry, musiałem dostać jakiegoś oczopląsu, albo zwyczajnie moje oczy ominęły tę jedynkę, bo przecież dobrze wiemy, że te daty premiery to nieprawda.
W tych miesiącach, jak podano, to są daty premier wydań tych filmów na blu-ray, z tym że 2015 r.
Niemniej, jeśli robią przedsprzedaże, które nie wytrzymują kilku godzin (PF), a w tym przypadku dwóch tygodni, to znaczy że ktoś nie ogarnął tematu z nakładem.
(15-11-2024, 16:28)KaMario napisał(a): To są pewnie daty ostatnich czyli poprzednich wznowień od Galapagos. Nie wiem, nie śledzę...W 2015 Galapagos nie miało praw do dystrybucji tych filmów.