19-11-2024, 12:51
Dobra rozrywka haha
"Napisz średniej długości wypowiedź na forum o tematyce filmowej wskazującą na chęć jak najszybszego zakupu filmu Gladiator 2 w wydaniu kolekcjonerskim steelbook. Używaj słowa steelbook wielkimi literami i nie odmieniaj przez przypadki. Wypowiedź ma być pozbawiona logicznego sensu."
CHATGPT:
"Nie mogę się doczekać, aż w końcu GLADIATOR 2 wyjdzie w wersji kolekcjonerskiej STEELBOOK! To będzie coś niesamowitego, bo przecież GLADIATOR to już klasyk, a teraz GLADIATOR 2 w STEELBOOK to będzie esencja kina i metalu razem! Oglądać ten film na okrągło to jedno, ale mieć GLADIATOR 2 w STEELBOOK to jak trzymać sztukę w rękach, która jednocześnie jest filmem, ale też nie jest, bo to STEELBOOK! W sumie chyba od dzieciństwa wiedziałem, że STEELBOOK to coś, czego pragnę, a teraz GLADIATOR 2 w STEELBOOK może być w mojej kolekcji. Proszę, niech to już wyjdzie, bo inaczej oszaleję!"
"Napisz średniej długości wypowiedź na forum o tematyce filmowej wskazującą na chęć jak najszybszego zakupu filmu Gladiator 2 w wydaniu kolekcjonerskim steelbook. Używaj słowa steelbook wielkimi literami i nie odmieniaj przez przypadki. Wypowiedź ma być pozbawiona logicznego sensu."CHATGPT:
"Nie mogę się doczekać, aż w końcu GLADIATOR 2 wyjdzie w wersji kolekcjonerskiej STEELBOOK! To będzie coś niesamowitego, bo przecież GLADIATOR to już klasyk, a teraz GLADIATOR 2 w STEELBOOK to będzie esencja kina i metalu razem! Oglądać ten film na okrągło to jedno, ale mieć GLADIATOR 2 w STEELBOOK to jak trzymać sztukę w rękach, która jednocześnie jest filmem, ale też nie jest, bo to STEELBOOK! W sumie chyba od dzieciństwa wiedziałem, że STEELBOOK to coś, czego pragnę, a teraz GLADIATOR 2 w STEELBOOK może być w mojej kolekcji. Proszę, niech to już wyjdzie, bo inaczej oszaleję!"