05-12-2024, 20:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-12-2024, 20:19 przez ifeelveryblah.)
Nawet ostatnio zastanawiam się czy nie zrezygnować z tych filmów bo dosłownie co drugie zakupy filmów to coś nie tak. Czasami dostaję filmy w tak zniszczonych pudełkach Blu-ray jakby były ponownie foliowane przynajmniej 10 razy. Ostatnio już nawet takie od razu odsyłam bo kilka razy zdarzyło mi się że płyty były porysowane. Z Amazonu dosłownie co drugie zakupy filmów dostaję w połamanych pudełkach. Kiedyś z amazon.pl można było wymieniać filmy, nie tylko zwracać. Nie wiem, może ciągle można a tylko mi wyłączyli taką możliwość. Raz z amazon.pl zamówiłem serial na Blu-ray. Otwieram no i klasyka pudełko połamane. Zlecam wymianę, kolejne znowu połamane. Ponownie zlecam wymianę. 3 raz otrzymuje ten sam serial w połamanym pudełku. To żaden problem, no nie? Wystarczy zareklamować, a to że się traci przy tym masę czasu to żaden problem?
Dodatkowo pewnie jedynak bo mając rodzeństwo nie można wyrosnąć na taką parszywą mendę. Zgadłem?
(05-12-2024, 20:12)Mierzwiak napisał(a): Ten sam co zwykle z twoimi postami wskazującymi na niskie IQ.Ty masz IQ poniżej osła. Jeszcze jakiś problem? Patrząc na twoje zachowanie na tym forum można wywnioskować, że miałeś bardzo trudne dzieciństwo. Tata bił po dupie czy koledzy znęcali się w podstawówce?
Dodatkowo pewnie jedynak bo mając rodzeństwo nie można wyrosnąć na taką parszywą mendę. Zgadłem?