13-01-2025, 21:24
Kolejna wkurzająca rzecz w UB424 (obok problemów z czytaniem kopii zapasowych, koszmarnego tempa zmiany audio w trakcie oglądania filmu i braku możliwości sprawdzenia czasu trwania filmu z płyt od dystrybutora ProMotion) - podczas oglądania telewizji, youtube'a, czegokolwiek, w dowolnym momencie mogę kliknąć "otwarcie kieszeni" i włożyć płytę, ale już zamknąć się jej pilotem nie da! Nie dopóki telewizor nie załapie, że włączył się odtwarzacz i zmieni mi na właściwe wejście HDMI (co trwa kilka-kilkanaście sekund), albo o ile sam przed kliknięciem w "zamknij kieszeń" nie zmienię na właściwe wejście. Pierwszy raz się z czymś takim spotkałem, przy poprzednich odtwarzaczach mogłem sobie włożyć płytę, a na odtwarzacz przełączyć gdy ta już będzie w środku.
To są niby drobne pierdoły, do których pewnie po roku-dwóch użytkowania się przyzwyczaję, ale z UB150 nie miałem takich pierdół (przyzwyczaić się musiałem jedynie do głośno otwierającej się kieszeni). Muszę znowu przysiąść do poszukiwania jakiegoś serwisu, który naprawiłby mi w nim ten napęd.
To są niby drobne pierdoły, do których pewnie po roku-dwóch użytkowania się przyzwyczaję, ale z UB150 nie miałem takich pierdół (przyzwyczaić się musiałem jedynie do głośno otwierającej się kieszeni). Muszę znowu przysiąść do poszukiwania jakiegoś serwisu, który naprawiłby mi w nim ten napęd.