24-01-2025, 11:23
(12-09-2024, 12:47)Juby napisał(a): Od marca 2021 jestem posiadaczem Panasonica DP-UB150 (kupiony w listopadzie 2019 przez Danusa, później odkupiłem go od niego) i chyba właśnie padł :<
(12-09-2024, 12:53)Danus napisał(a): Rozkrec go i sprobuj odpalic bez obudowy podlaczonego do tv. Moze zobaczysz co tam robi to co robi, moze cos sie blokuje.
Jesli nie masz serwisu w lodzi to szukalbym w Polsce, co oczywiscie bedzie skutkowalo wysylka, ale jak mus to mus.
(12-09-2024, 13:03)Mefisto napisał(a): Danus zrobił interes życia z takim razie
Wygląda na to, że trafiłeś @Mefisto. Właśnie dostałem diagnozę mojego UB150 z serwisu RTV. Zdaniem serwisanta odtwarzacz jest sprawny, a nie działał, bo - jak się okazuje - dostałem nie to, za co zapłaciłem. Zasilacz nie jest od tego Panasonica, to chińska podróbka i to on padł! Na innym zasilaniu wszystko działa poprawnie (kieszeń, odczytywanie płyt). Oryginalny zasilacz już zamówiony (może niepotrzebnie, bo mam teraz nowy od UB424, ale wolę mieć drugi w rezerwie), w przyszłym tygodniu będę odbierał. A pan, panie @Danus, jesteś oszust, który słowem nie wspomniał, że zasilacz sobie podmienia. Nie polecam zakupów od tego użytkownika.