Witam, długo się zbierałem do zakupu Panasonic UB820 ponieważ kiedyś do filmów w 4k kupiłem zamiast Panasonica.... Pioneer lx500, nie przewidziałem tylko, że gdy zabraknie filmów w tym formacie z polskimi napisami, to w Pioneerze tego problemu nie uda się rozwiązać ☹️
W końcu mnie to zmęczyło i w listopadzie 2024 kupiłem tego Panasonica
Parę dni temu kolega z FB kolekcjonerzy filmów 4k podał mi link do tego wątku, więc.... jestem
Pytanie brzmi, skąd mam się dowiedzieć jaki firmware ma mój Panasonic UB820 z końcówki zeszłego roku?
I czy posługując się instrukcją zamieszczoną na stronie 76 tego wątku, będąc raczej "zielonym" w takich tematach jak "grzebanie" w oprogramowaniu sprzętowym, trzymając się krok po kroku tej instrukcji powinienem dać sobie radę?
Pozdrawiam i z góry dziękuję za konstruktywne odpowiedzi.
W końcu mnie to zmęczyło i w listopadzie 2024 kupiłem tego Panasonica
Parę dni temu kolega z FB kolekcjonerzy filmów 4k podał mi link do tego wątku, więc.... jestem
Pytanie brzmi, skąd mam się dowiedzieć jaki firmware ma mój Panasonic UB820 z końcówki zeszłego roku?
I czy posługując się instrukcją zamieszczoną na stronie 76 tego wątku, będąc raczej "zielonym" w takich tematach jak "grzebanie" w oprogramowaniu sprzętowym, trzymając się krok po kroku tej instrukcji powinienem dać sobie radę?
Pozdrawiam i z góry dziękuję za konstruktywne odpowiedzi.