05-02-2025, 22:04
(05-02-2025, 20:35)Mefisto napisał(a): Telefon nie nadaje się do oglądania filmówNie nadaje to się zbroja rycerska jako strój kąpielowy na zawody pływackie, skoro ludzie oglądają tak filmy i seriale to znaczy, że się nadaje. Nie wiem co chcesz osiagnąć fochem na prosty fakt i rzeczywistość.

Cytat:oraz niszczy wzrok. Koniec. Kropka.A zła dieta, używki (wódka, halo?) i brak aktywności fizycznej niszczą zdrowie, spełniasz te wszystkie warunki? A nie, czekaj, mam to w nosie, tak jak Ty powinieneś mieć w nosie to, czy ktoś niszczy sobie wzrok

(05-02-2025, 20:35)Mefisto napisał(a): Eniłej - przeżyjmy to jeszcze raz:No fajnie, i co to pokazuje? Że myliłem się poddając w wątpliwość sens płytek 4K na ponad półtora roku przed tym, zanim ten nośnik w ogóle pojawił się na rynku? No niemożliwe

Z samą zawartą tam tezą 11 lat później się jednak w dużej mierze zgadzam - porządny Blu-ray oparty na świetnej jakości źródle wciąż wygląda fantastycznie i na pewno niejedna taka płytka na Twoim projektorze prezentuje się bajecznie.
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K