"pierdol się/ jeb się" mi przeszkadza w filmie straszny rynsztok
nie mam 12 lat aby jarać się tym tak.
Fuck you można użyć jako:
pierdol się
pieprz się
wal się
pieprzyć cię
jeb się
pierdolcie się
pieprzyć ciebie
spierdalaj
https://context.reverso.net/t%C5%82umaczenie/angielski-polski/fuck+you
Mój tekst o ile nie liczyć bluzgów, to jest bardzo dobry, są żarty i dużo czyta malo omija jak np Poplonikowski czy Łukom na tvn
Możecie sobie gadać co chcecie NIKT ani grosza się nie dorzucił to wiecie... gdzie mam te uwagi
"- okazuje się, że Gudowski jednak czytał przynajmniej jeden z tych filmów, więc w sumie wystarczyło w brakujących scenach dodać sobie napisy, albo poprosić jedynie o dogranie tych kilku minut, albo oglądać wersję podstawową, bo rozszerzona nie ma nic ciekawego do zaoferowania (epic fail nr #2)"
Co ty sie dowalsz do DC? Jak już czytał to wolę mieć DC całość i potem w razie czego parę cięć, i mam kinową.
Commando co znalazłem fragment czytał raz na C+ i nie do zdobycia ta wersja
Double Impact czyta na tvn mam ją ale brakue 25 min końca i tekst dużo gorszy.
nie mam 12 lat aby jarać się tym tak.Fuck you można użyć jako:
pierdol się
pieprz się
wal się
pieprzyć cię
jeb się
pierdolcie się
pieprzyć ciebie
spierdalaj
https://context.reverso.net/t%C5%82umaczenie/angielski-polski/fuck+you
Mój tekst o ile nie liczyć bluzgów, to jest bardzo dobry, są żarty i dużo czyta malo omija jak np Poplonikowski czy Łukom na tvn
Możecie sobie gadać co chcecie NIKT ani grosza się nie dorzucił to wiecie... gdzie mam te uwagi

"- okazuje się, że Gudowski jednak czytał przynajmniej jeden z tych filmów, więc w sumie wystarczyło w brakujących scenach dodać sobie napisy, albo poprosić jedynie o dogranie tych kilku minut, albo oglądać wersję podstawową, bo rozszerzona nie ma nic ciekawego do zaoferowania (epic fail nr #2)"
Co ty sie dowalsz do DC? Jak już czytał to wolę mieć DC całość i potem w razie czego parę cięć, i mam kinową.
Commando co znalazłem fragment czytał raz na C+ i nie do zdobycia ta wersja
Double Impact czyta na tvn mam ją ale brakue 25 min końca i tekst dużo gorszy.