11-02-2025, 20:04
Moderacja? Na tym forum? Interesujące.
Rozwala mnie logika Galapagos. Zawsze przecząco odpisywać na maile z pytaniami, czy planują wydać Szeregowca Ryana w 4K, aby później - gdy masa osób już zdążyła kupić wydanie czeskie - wydać film w 4K
Ja już rok temu zdążyłem kupić od czecha. I nie żałuję, że mam "śmieszny tytuł" na okładce, ale tego, że wydałem zdecydowanie więcej niż kosztuje to nowe wydanie. I weź tu wspieraj polski rynek, jak taki dystrybutor nie chce moich pieniędzy (dałbym nawet 50 zł więcej) i aż prosi się, aby upaść.
Wydanie Filmostrady już na stałe zleciało na dvdmax do 149,99 zł.
Rozwala mnie logika Galapagos. Zawsze przecząco odpisywać na maile z pytaniami, czy planują wydać Szeregowca Ryana w 4K, aby później - gdy masa osób już zdążyła kupić wydanie czeskie - wydać film w 4K
Ja już rok temu zdążyłem kupić od czecha. I nie żałuję, że mam "śmieszny tytuł" na okładce, ale tego, że wydałem zdecydowanie więcej niż kosztuje to nowe wydanie. I weź tu wspieraj polski rynek, jak taki dystrybutor nie chce moich pieniędzy (dałbym nawet 50 zł więcej) i aż prosi się, aby upaść.Wydanie Filmostrady już na stałe zleciało na dvdmax do 149,99 zł.