14-02-2025, 19:14
Rozumiem ze sa osoby które kupuja dla okładek i dodatków, opakowań ale mnie ten fetysze nie dotycza... byle film był bez inpintów na obrazie...a moze być nawet w kartonie
mały zonk z Valerian UHD z francji, co zjeby daja wymuszony font po francusku w filmie... Jedynie co sie jestem w stanie zgodzić że w USA czesto sa wczesniej wydania wersji UHD niż w EU... A że uk nie jest w ue... 2-3funty to i tak tansza przesyłka niz 5euro z niemiec od naszego gównianego sasiada albo 11dolców ze stanów
Ale np taka sabrina z harisonem fordem na bluray jest wydana tylko w DE, ES, PL a w stanach nie kupisz wydania blu-ray...
mały zonk z Valerian UHD z francji, co zjeby daja wymuszony font po francusku w filmie... Jedynie co sie jestem w stanie zgodzić że w USA czesto sa wczesniej wydania wersji UHD niż w EU... A że uk nie jest w ue... 2-3funty to i tak tansza przesyłka niz 5euro z niemiec od naszego gównianego sasiada albo 11dolców ze stanów
Ale np taka sabrina z harisonem fordem na bluray jest wydana tylko w DE, ES, PL a w stanach nie kupisz wydania blu-ray...
---------------------------------------------------------
KD-85X85K / EH-TW7000 / UBP-X700 / TMobile Magenta TV
Pioneer VSX-534D/ Wilson Raptor 7/ Heco 30A
KD-85X85K / EH-TW7000 / UBP-X700 / TMobile Magenta TV
Pioneer VSX-534D/ Wilson Raptor 7/ Heco 30A