(06-03-2025, 20:40)Gieferg napisał(a): I nie wiem co masz za problem z Olejniczakiem.+1
Olejniczak czytał serię Rocky (części I-IV) na TVP, którą nagrywałem na kasety, Supermany z Reevem (I-III) na TVNie, które również miałem na kasetach, Troję na oryginalnym VHS (i ta sama ścieżka jest na Blu-ray), Uwierz w ducha, które miałem na VCD (i ta sama ścieżka jest na Blu-ray), a także Gladiatora w wersji kinowej na DVD/Blu-ray i dwa klasyki Sergio Leone - Pewnego razu na Dzikim Zachodzie i Dawno temu w Ameryce (z nim je poznałem). Lubię jego głos, to jeden z "lektorów z czasów dzieciństwa" i kojarzę go wyłącznie z filmami, które uwielbiam i do których wracam... no, prawie wyłącznie, Superman III to gniot, a OUaTiA nie pamiętam, ale cała reszta to filmy, które uwielbiam

Modę na sukces niby przez jakiś czas oglądały obie babcie, ale nijak nie popsuło mi to opinii o panie Stanisławie.
A co jeśli zrobisz super tekst do Predatora, ale kulturalny pan Maciej powie, że go nie przeczyta, bo coś tam mu w nim nie pasuje (np. słowa "gówno", "pedałów", "dymać" i "dupsko")?
Powtórzę - debilny pomysł z tym dogrywaniem lektorów. Do wersji filmów, które żadnego nie mają, jak Alien 3, to jeszcze miałoby sens, w każdym innym nie.