13-03-2025, 09:06
Okładka bardzo fajna 
Wczoraj skończyłem pobierać skany taśm 35mm trylogii z 1997, więc może w tym roku będzie powtórka najmojszych Gwiezdnych wojen, jakich nie wiedziałem z 17 lat
No chyba, że jednak będą mi przeszkadzać wszelkie zabrudzenia i pęknięcia taśmy + uznam, że już przyzwyczaiłem się do Despecialized Edition, w takim wypadku mam już wszystko* gotowe do powtórki sagi, z którą ruszam w przyszłym miesiącu.
*- Mroczne widmo - skan 35mm z 1999 (133-minutowa wersja oryginalna z dodanym polskim dubbingiem z VHS
)
- Atak klonów (Blu-ray)
- Wojny klonów Tartakovsky'ego - rip z Cartoon Network z polskim audio (niestety przycięte do 16:9, ale nie mogłem znaleźć w OAR)
- Zemsta Sithów (Blu-ray)... choć młodszy brat wyciąga do kina, więc jeszcze zobaczymy...
- Rogue One (Blu-ray)
- oryginalna trylogia - wersje Despecialized Editon, lub skany 35mm z 1997
Nie widziałem większości tych filmów ponad 9 lat odkąd leciałem z powtórką sagi przed premierą The Force Awakens. Kiedy to minęło?

Wczoraj skończyłem pobierać skany taśm 35mm trylogii z 1997, więc może w tym roku będzie powtórka najmojszych Gwiezdnych wojen, jakich nie wiedziałem z 17 lat
No chyba, że jednak będą mi przeszkadzać wszelkie zabrudzenia i pęknięcia taśmy + uznam, że już przyzwyczaiłem się do Despecialized Edition, w takim wypadku mam już wszystko* gotowe do powtórki sagi, z którą ruszam w przyszłym miesiącu.*- Mroczne widmo - skan 35mm z 1999 (133-minutowa wersja oryginalna z dodanym polskim dubbingiem z VHS
)- Atak klonów (Blu-ray)
- Wojny klonów Tartakovsky'ego - rip z Cartoon Network z polskim audio (niestety przycięte do 16:9, ale nie mogłem znaleźć w OAR)
- Zemsta Sithów (Blu-ray)... choć młodszy brat wyciąga do kina, więc jeszcze zobaczymy...
- Rogue One (Blu-ray)
- oryginalna trylogia - wersje Despecialized Editon, lub skany 35mm z 1997
Nie widziałem większości tych filmów ponad 9 lat odkąd leciałem z powtórką sagi przed premierą The Force Awakens. Kiedy to minęło?