04-06-2025, 10:06
Napisz do nich. Myślę, że zwrócą.
A ja właśnie chciałem pochwalić Rarewaves
Ostatnio 3 filmy zapakowali mi w jedną przesyłkę (!), i na 4 przesyłki tylko do jednej była dopłata 8,50 zł.
Dzisiaj właśnie listonosz przyniósł "Za kilka dolarów więcej" - bez dopłaty. Bierze się to pewnie z tego, że odprawa celna odbyła się po przekroczeniu kanału La Manche w Holandii - i na przesyłkę naklejona została nowa etykieta adresowa, gdzie nadawcą jest Rarewaves z siedzibą w Holandii.
Czemu wcześniej odprawa celna była w Warszawie, to nie wiem. Może pocztą lotniczą wtedy transportowali.
A ja właśnie chciałem pochwalić Rarewaves
Ostatnio 3 filmy zapakowali mi w jedną przesyłkę (!), i na 4 przesyłki tylko do jednej była dopłata 8,50 zł.Dzisiaj właśnie listonosz przyniósł "Za kilka dolarów więcej" - bez dopłaty. Bierze się to pewnie z tego, że odprawa celna odbyła się po przekroczeniu kanału La Manche w Holandii - i na przesyłkę naklejona została nowa etykieta adresowa, gdzie nadawcą jest Rarewaves z siedzibą w Holandii.
Czemu wcześniej odprawa celna była w Warszawie, to nie wiem. Może pocztą lotniczą wtedy transportowali.