W związku z promocją w internetowym sklepie Umbrella (Buy 1 Get 1 Free Sale) proponuję zainteresowanym forumowiczom możliwość zrobienia wspólnych zakupów
Ja celuję w zakup You Were Never Really Here 4K, które zostało wydane w lutym 2025, ale w promocji jest też trochę innych tytułów (np. Super Mario Bros, Hardware, Possession).
Oczywiście całość najbardziej będzie się opłacać przy zakupie pozycji w tej samej cenie (jeśli jeden z produktów będzie tańszy, to oczywiście on jest liczony jako "darmowy") i przy ilości 4 sztuk - wtedy koszt 1 sztuki wychodzi ponad 2 razy taniej niż przy zakupie pojedynczej pozycji (koszty wysyłki dla 2, 3 i 4 pozycji są jednakowe), ale zakup 2 sztuk wychodzi tylko niewiele drożej.
Ze względu na tak dużą obniżkę kosztów zakładam, że osoby zainteresowane mogą być z całej Polski (wtedy wprawdzie trzeba byłoby doliczyć jeszcze koszty wysyłki, które i tak będą kilkakrotnie niższe niż przy zakupie pojedynczego filmu na własną rękę), ale odbiór osobisty bez dodatkowych kosztów będzie oczywiście także możliwy - bezpośrednio u mnie lub po omówieniu się w Poznaniu.
Zakup 1 sztuki (po 59.95 AUD):
- koszt filmu: 59,95 AUD
- koszt wysyłki: 17 AUD
- finalna cena 1 sztuki: 76,95 AUD + opłaty pocztowe w Polsce
Zakup 2 sztuk (po 59,95 AUD):
- koszt filmów: 59,95 AUD
- koszt wysyłki: 23 AUD
- finalna cena 1 sztuki: 41,48 AUD + 1/2 łącznej opłaty pocztowej w Polsce
Zakup 4 sztuk (po 59,95 AUD):
- koszt filmów: 119,90 AUD
- finalna cena 1 sztuki: 35,73 AUD + 1/4 łącznej opłaty pocztowej w Polsce
Zainteresowanych ewentualnym zakupem proszę o kontakt przez PW.
edit:
Posypuję głowę popiołem, bo temat dotyczył grupowych zakupów w Warszawie
, ale i tak nie jestem pewien czy warto zakładać na tę wiadomość osobny temat, skoro potencjalny zakup może dotyczyć właściwie osób z całej Polski.
W razie gdyby to komuś przeszkadzało, proszę o przeniesienie wiadomości do nowego wątku i z góry przepraszam za małe zamieszanie
Ja celuję w zakup You Were Never Really Here 4K, które zostało wydane w lutym 2025, ale w promocji jest też trochę innych tytułów (np. Super Mario Bros, Hardware, Possession).Oczywiście całość najbardziej będzie się opłacać przy zakupie pozycji w tej samej cenie (jeśli jeden z produktów będzie tańszy, to oczywiście on jest liczony jako "darmowy") i przy ilości 4 sztuk - wtedy koszt 1 sztuki wychodzi ponad 2 razy taniej niż przy zakupie pojedynczej pozycji (koszty wysyłki dla 2, 3 i 4 pozycji są jednakowe), ale zakup 2 sztuk wychodzi tylko niewiele drożej.
Ze względu na tak dużą obniżkę kosztów zakładam, że osoby zainteresowane mogą być z całej Polski (wtedy wprawdzie trzeba byłoby doliczyć jeszcze koszty wysyłki, które i tak będą kilkakrotnie niższe niż przy zakupie pojedynczego filmu na własną rękę), ale odbiór osobisty bez dodatkowych kosztów będzie oczywiście także możliwy - bezpośrednio u mnie lub po omówieniu się w Poznaniu.
Zakup 1 sztuki (po 59.95 AUD):
- koszt filmu: 59,95 AUD
- koszt wysyłki: 17 AUD
- finalna cena 1 sztuki: 76,95 AUD + opłaty pocztowe w Polsce
Zakup 2 sztuk (po 59,95 AUD):
- koszt filmów: 59,95 AUD
- finalna cena 1 sztuki: 41,48 AUD + 1/2 łącznej opłaty pocztowej w Polsce
Zakup 4 sztuk (po 59,95 AUD):
- koszt filmów: 119,90 AUD
- finalna cena 1 sztuki: 35,73 AUD + 1/4 łącznej opłaty pocztowej w Polsce
Zainteresowanych ewentualnym zakupem proszę o kontakt przez PW.
edit:
Posypuję głowę popiołem, bo temat dotyczył grupowych zakupów w Warszawie
, ale i tak nie jestem pewien czy warto zakładać na tę wiadomość osobny temat, skoro potencjalny zakup może dotyczyć właściwie osób z całej Polski.W razie gdyby to komuś przeszkadzało, proszę o przeniesienie wiadomości do nowego wątku i z góry przepraszam za małe zamieszanie