(08-09-2025, 08:14)Mierzwiak napisał(a): Wkleiłem prostą informację którą skomentowałeś KŁAMIĄC na temat braku PL w zagranicznych wydaniach Dźwięków muzyki ale to mój post stanowi problem?
Kto powiedział, że stanowi problem?
Zauważyłem jedynie, że większość (jak nie wszystkie) zachodnich wydań tego filmu na blu (a przez zachodnie mam na myśli cały ten rynek główny, mainstreamowy, czyli USA, UK, FRA, GER... bo przecież to właśnie z takiego wydania wkleiłeś właśnie okładkę, prawda? Nie od Czechów, którzy chyba sami sobie komponują napisy, żeby było bardziej opłacalnie, nie z jakichś Grecji czy innych pobocznych ryneczków, gdzie i tak mało kto tutaj kupuje), nie miała napisów PL. Najwyraźniej myliłem się, ale z tym kłamstwem to masz jednak jakąś obsesję

Cytat:Nie jest to coś co trzeba tłumaczyć, ale skoro od jakiegoś czasu KAŻDE WYDANIE UHD od Disneya ma PL, włącznie z The Rocky Horror Picture Show, to można oczekiwać, że powinny mieć je i Dźwięki muzyki.
OK, spoko, nie wiedziałem, że absolutnie każde nowe wydanie Disney/Fox ma PL - kajam się.
Ale... od tej informacji trzeba było zacząć, a nie od tworzenia dramy większej niż ustawa przewiduje :*
Cytat:Nie wyjaśnisz, znowu udasz że nic takiego nie pisałeś, a wystarczy siedzieć cicho i nie wchodzić na forum z założeniem, że każdym swoim postem musisz się wymądrzać
Moja racja jest mojsza od twojszej, czego nie rozumiesz?

I nie, nie wyjaśnię, bo wątek z Tronem i tym, co tam sobie dodaję do listy życzeń i założeniem, iż zależy to od istnienia napisów PL, jest już poza moją percepcją przyczynowo-skutkową