07-10-2015, 18:16
(07-10-2015, 16:46)Ula87 napisał(a): Lois z serialu była the best. Bije wszystkie inne na głowę.
Zgadzam się w 200%, chociaż jak dla mnie świetną Lois była również Erica Durance
Ogólnie serial "Nowe przygody Supermana" bardzo miło wspominam i nie obraziłbym się za powtórkę w jakiejś TV.Jeżeli zaś chodzi o kinowe Lois, to cóż. Margot, to kompletnie nie mój typ kobiety. W dodatku jej gra aktorska też mi nigdy nie podeszła, a nawet irytowała. Co do Amy Adams to w roli Lois spisała się OK, ale tylko OK. Nie drażniła, ani też nie zachwyciła. Momentami miałem wrażenie, że była typową zapchajdziurą i postacią, która musi być wszędzie. Amy jest świetną aktorką, ale jej postać była poprowadzona momentami wręcz głupio i żałośnie (teksty o wielkości przyrodzenia). Liczę, że w "Świcie Sprawiedliwości" się to zmieni. No a kwestia czy była seksowna czy też nie, to moim zdaniem sprawa indywidualna. Jednemu podoba się taka Lois, drugiemu taka. Wiadomo, że nie będzie paradowała w super ekstra mini z głębokim dekoltem, jak w niektórych filmach
Mi się podobała, ale do Teri "Lois" Hatcher startu nie ma