4 godzin(y) temu
Mefisto napisał(a):Wtedy nie miałbyś połączenia z filmoskopem chociażby. I musiałbyś płacić, bo forum samoistnie sobie stać nie będzie w chmurze.Jak samoistnie? Musiałoby mieć odrębny adres od strony? To teraz jak działa? W jakiejś subdomenie?
Mefisto napisał(a):Nie bardzo wiem, co ma piernik, ale tamto forum od lat nie ma nic wspólnego ze stroną, która progresywnie odcięła się od niego.Nie wiedziałem, to się spytałem. Z tego jak widać da się, tylko wiąże się to z kosztami.
Forum obecnie stoi na zupełnie innym silniku niż lewacka gównostrona, która również od lat jest portalem o niczym, bez treści, i tak - jest opłacane przez użytkowników składkowo.
Mefisto napisał(a):I kto to będzie czytał wtedy? Ci, którzy to sami napisali?Wszyscy by czytali. A co do autorów, to skąd wiesz, że nie czytają?
Mateusz napisał(a):Jak zrobisz zrzutkę na serwer i obsługę techniczną wszystkich problemów, to może sobie istnieć bez udziału głównej strony.A jakie to są koszty na rok, tak orientacyjnie? I odnośnie połączenia forum z filmoskopem. Chyba, żeby ktoś inny ogarnął ten temat i stworzył coś podobnego od nowa.
Ja mógłbym płacić, jeśli by się zebrała odpowiednia ilość chętnych, żeby to było opłacalne. I jeśliby więcej działo się na forum poza tym co jest, jakieś artykuły z głównej o filmach i recenzje filmów, książek, relacje z jakichś festiwali filmowych itp.
Mateusz napisał(a):A kto ci powiedział, że ja nie dopuszczam jakichś filmowych tekstów? Jeśli tylko ktoś ma ochotę coś napisać, to chętnie opublikuję.Mefisto napisał, że te artykuły są zatrzymane. Widocznie coś źle zrozumiałem. Ale ogólnie ma rację, więcej jest artykułów o niczym, niż na konkretny temat. A nie możesz zrobić jakichś działów na stronie głównej żeby to oddzielić? Czy Ci się to nie opłaca?