Mefisto napisał(a):Ale marny poziom artykułów (choć to bardziej o newsy chodziło) nie oznacza z miejsca odcięcia się po całości od strony i/lub stworzenia nowej.Przynajmniej zaproponowałem jakieś wyjście z sytuacji, skoro wielu osobom nie pasuje taki poziom artykułów na stronie. Ale jak widać tym co są przeciwko taki stan rzeczy odpowiada. Leo why? For money.
To jest dokładnie ten sam sposób rozumowania jaki widzimy obecnie na świecie - coś się nie podoba, to z miejsca cancel albo cenzura i nic więcej.
Mefisto napisał(a):No to pisz, co Cię powstrzymuje? Sam sobie w praktyce zobaczysz, ile będzie z tego pożytku, ale mogę już przyjmować zakłady względem wyniku.Nie mam wiedzy, doświadczenia itp.
Mefisto napisał(a):A co mam z tym robić? Za te recki i tak nikt mi nie płacił, co najwyżej dostawałem jakiś egzemplarz filmu z polskiej dystrybucji za darmo, a obecnie szkoda mi czasu i energii na bawienie się w to amatorsko dla garstki potencjalnych odbiorców. Zwłaszcza w momencie, gdy absolutnie nie czuję żadnej potrzeby pisania o nowościach i nie czuję żadnego emocjonalnego związku ze współczesnym kinem, gdyż kultura po całości leży i kwiczy, a nasza cywilizacja upada.A ja naiwniak do tej pory myślałem, że wy to robicie hobbystycznie, bo się tym interesujecie. Ale wyszło, że jest tak jak wszędzie. Pecunia non olet.
Co do reszty Twojego komentarza, to nie będę się nad tym pochylał, bo to wygląda na zwykłą prowokację.
Mefisto napisał(a):Forum takie samo, jak każde inne - co ma tu się niby dziać? Testy nuklearne?
Powtórzę raz jeszcze: cały ten portal, wliczając w to forum, jest nastawione na konkretne hobby, które dzieli ze sobą góra kilkaset osób (wnioskując po tych 319 kolekcjach). Więc czym chcesz przyciągać? Gołymi babami?
Jakoś na forum kmf można, to nie widzę różnicy. Ale tam aktywnie działa na forum większa ilość osób, a nie wybrańcy, którzy łaskawie przekazują ciemnemu ludowi swoją wiedzę.
Mefisto napisał(a):Co do reszty - zluzuj gacie, naprawdę. I szanuj misfita, bo mamy go tylko jednego.A co? Już Ci się poskarżył? Tak jak kiedyś go skrytykowałem, to się obraził i napisał że mi nie da polskich napisów do "Miami Vice". Z tego co wiem, to na jego poziomie jest więcej osób.