Dzisiaj, 08:33
(29-11-2025, 16:48)Dziel napisał(a): Niestety metalowy box A Nightmare on Elm Street przyszedł z małym wgnieceniem w 1 z rogów co zaznaczyłem na zdjęciu, bo francuski Amazon zamiast wysłać go zapakowany dodatkowo w biały karton od WB to wysłał tylko w swoim pudełku bez jakichkolwiek dodatkowych zabezpieczeń i niestety nie przetrwał podróży. Początkowo chciałem zrobić wymianę ale niestety to wydanie było już wyprzedane i nie mogłem tego zrobić, więc skontaktowałem się z obsługą klienta i udało mi się dostać zwrot 30% wartości i zamiast początkowych 200€ zapłaciłem tylko albo aż 140€. Uszkodzenie może nie jest aż tak bardzo widoczne ale jednak jest to trochę denerwujące że nie jest w idealnym stanie.Miałeś pecha, bo faktycznie widziałem, np. na takim forum bluray.com, sporo informacji, że ludzie dostawali to w dodatkowym pudełku WB . Współczuję, ale na pocieszenie powiem Ci, że nawet z tym wgnieceniem, to box wart jest już teraz 3-4 razy więcej niż zapłaciłeś
Ja osobiście czekam na zwykle wydanie, a steele Freddy'ego prezentują się pięknie. Pluję sobie w brodę, że nie wyczułem okazji do takiej inwestycji