15-03-2026, 16:13
(15-03-2026, 13:38)Gieborywar napisał(a): Jakieś przykłady?Braveheart BD. Tam jeszcze lepsze jaja bo wszystkie dodatki z płyty bonusowej były wyszczególnione na okładce. Skąpe gnidy. Oczywiście od razu zaproponowali zwrot. Jak chętnie biorą te używane filmy na zwrot... Domyślam się co mogą z nimi robić. Czyżby ponownie foliowanie folią termokurczliwą i na sprzedaż jako nówki sztuki? Już od nich nie raz dostałem takie filmy. Swoją drogą jak ktoś dostanie film w takim dziwnym pudełku, z pofałdowaną folią okładkową to właśnie dostaliście film używany. Proponuję od razu reklamować i jeśli zakup na Allegro to wystawiać opinię negatywną.
(15-03-2026, 13:38)Gieborywar napisał(a): Przyznali się do błędu i zaproponowali zwrot. W czym problem?A to mi jeszcze łaskę robią że się przyznają do błędu? Zapytałem się czy faktycznie jest ta płyta bonusowa, bo wg serwisu Porala nie powinno jej być. Odpowiedział koleś, że faktycznie nie ma. Poprosiłem zatem o poprawę opisu. I co? Zostałęm zignorowany. Po tygodniu kupiłem, sprawdziłem osobiście, zareklamowałem i dopiero łaskawie poprawili opis. Gorszego dystrybutora na świecie chyba nie ma. Jeszcze to ich antykonsumenckie podejście. Ohydni są.