Mama świadomość tego, że Ub820 i ub9000 jeżeli chodzi o funkcje są identyczne. Ub9000 ma bardzo dobry tor audio, tylko nie ma wejść na dac, a kto dzisiaj słucha z cd
. Z drugiej strony cena u9000 to 3x ub820 i to przemawia do wyobraźni.
Ub820 jest "plastikowy" w obsłudze , wyjeżdżanie tacki, praca napędu, mam go schowanego w szafce i to wycisza jego pracę praktycznie do zera, ale przyjemy w obsłudze nie jest.
Myślę, że wszyscy będziemy kupowali na zapas Panasoni-ki. Takie czasy. Panasonic w tym roku sprzedał dział TV Chińczykom, kwestia czasu kiedy odpuszczą sobie odtwarzacze, następcy UB820 i ub9000 nie będzie, zostaną butikowe odtwarzacze w cenie 5x Panasonic, Magnetar np.
. Z drugiej strony cena u9000 to 3x ub820 i to przemawia do wyobraźni. Ub820 jest "plastikowy" w obsłudze , wyjeżdżanie tacki, praca napędu, mam go schowanego w szafce i to wycisza jego pracę praktycznie do zera, ale przyjemy w obsłudze nie jest.
Myślę, że wszyscy będziemy kupowali na zapas Panasoni-ki. Takie czasy. Panasonic w tym roku sprzedał dział TV Chińczykom, kwestia czasu kiedy odpuszczą sobie odtwarzacze, następcy UB820 i ub9000 nie będzie, zostaną butikowe odtwarzacze w cenie 5x Panasonic, Magnetar np.