19-04-2026, 15:12
(16-04-2026, 16:47)kłapouchy napisał(a): Sklep Rarewaves chyba powinien mieć swój osobny temat![]()
(16-04-2026, 12:53)Mister Tadeo napisał(a): Dziś do mnie dodarła przesyłka z Rarewaves (wysłana 25.03): 2 filmy w jednej kopercie tekturowej. To już drugi raz, kiedy na paczkę musiałem czekać 3 tygodnie. Natomiast kolekcjonerkę Hard Boiled wysłali mi 24.03 i dotarła tydzień wcześniej (8.04). Obie przesyłki bez haraczu dla PP.Ja niestety wciąż czekam na moją kopię. Też wysłana 24.03. Ta kolekcjonerka mieści się w tej ich papierowej tekturze, pamiętasz może?
O ile ostatnio nie ma raczej opłat (paczki idą przez Austrię) to coś często trwa to ponad 3 tygodnie..
Na ponad 60 paczek od nich żadna mi jeszcze nie zaginęła, odpukać. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem parę postów wyżej.. ktoś zamówił pierwszy raz coś u nich i paczka zaginęła? WTFWspółczuję..
Dokładnie tak, mi niestety nie dotarł jeden z 5 blurayów. Wysłali jeszcze raz + zrobiłem kolejne zamówienie z powodu końcówki promocji 2 za 16£, więc mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej XD

Współczuję..