27-05-2026, 09:53
(26-05-2026, 18:26)lovelybones napisał(a): Niech się postarają o jakieś wydania od Paramount co nie miały napisów, a nie to co już wyszło dawno temu z PL. Kto chciał to już kupił. Może tak postarać się o wydania z PL Jeździec bez głowy czy Gwiezdny pył. Niedojdy skończone.
Tymczasem, jakiś czas temu:
(13-06-2024, 10:25)lovelybones napisał(a): Wznowienie Forrest Gump, całkiem dobra cena. Jeszcze przydałoby się żeby wznowili Szeregowca w takiej cenie
(05-10-2023, 14:12)lovelybones napisał(a): Jak zapytałem się o Szeregowca Ryana to powiedzieli że na razie nie planują wydania 4K bo wymagana jest spora ilość zamówienia.
(05-10-2023, 19:49)lovelybones napisał(a): Właśnie widziałem u nich cenę Szeregowca Ryana i dlatego się zapytałem konkretnie o ten film. Powiedzieli, że nie jest to przesadzone, iż nie będzie wydania. Więcej osób by się pytało to i szanse większe.
(12-06-2023, 13:04)lovelybones napisał(a): Gdzie kluczowe wydania 4K jak Szeregowiec Ryan czy Mission Impossible?
(12-06-2023, 12:23)lovelybones napisał(a): Gdzie jest Szeregowiec Ryan w 4K? To jest jedna płytka. Dają 99 zł i mają fajną i pewną sprzedaż. No ale dzban tam pracujący powie "nie ma potencjału sprzedażowego".
Czyli jak wznawiają, coś co już "wszyscy" kupili, czyli w szczególności Ty, to wznawianie jest głupie, a jak najwyraźniej jakiegoś filmu nie masz albo ma on według Ciebie "potencjał sprzedażowy", to już "dzbany" czy tam "niedojdy", jak to ich nazywasz, niestety nie wydają...
niespotykanie spokojny człowiek