27-05-2026, 19:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-05-2026, 20:03 przez lovelybones.)
(27-05-2026, 15:08)Kirek napisał(a): Czy wszyscy dostali steela TopGun na 2 płyty z 1 w środku?Czy kogoś jeszcze dziwi fuszerka od tego dystrybutora? Przecież tam pracują ludzie zombie.
(27-05-2026, 15:02)Reacher napisał(a): Tak z ciekawości, na ile oceniasz swój poziom?Przypomniała mi się sytuacja z wydaniem Braveheart BD od Galapagos. Na Amazonie trafiła się świetna cena na wersję 4K, więc kupiłem bez wahania. Jedynym minusem z mojego punktu widzenia był brak dodatków. Potem zobaczyłem wydanie BD od Galapagos – super, wszystkie dodatki wymienione na okładce, cena 35 zł, więc biorę. Wkładam płytę, szukam materiałów dodatkowych… i nic. Piszę do Galapagos, że opis na okładce jest błędny. Odpisuje pani, że na pewno są, tylko nie umiem ich włączyć. Sprawdzam ponownie – nadal nic. Porównuję z wcześniejszym wydaniem od Imperial i okazuje się, że te dodatki były tam na bonusowej płycie. Informuję ich o tym, a pani znów twierdzi, że to nieprawda. Robię zrzuty ekranu, tłumaczę sytuację, w końcu po konsultacji przyznają mi rację – to błąd. W ramach przeprosin dostałem 30% rabatu na zakupy w ich sklepie… Żenada.
Jak widać, profesjonaliści z Galapagos to prawdziwi mistrzowie w swoim fachu. Na pewno jestem na dużo niższym poziomie niż oni lol. Już nie mogę się doczekać Stanu zagrożenia 4K w steelbooku za 160 zł – prawdziwa okazja. Po co wznawiać na przykład Doktor sen BD w wersji reżyserskiej, skoro wszędzie można kupić go z polską wersją językową? Od dziś zawsze będę ufał fachowcom z Galapagos.