31-05-2026, 09:58
Mój ranking serii na ten moment to:
1. M:I / Fallout (do jedynki mam największy sentyment i uwielbiam reżyserię Briana DePalmy, szóstka to z kolei top topów pod względem akcji)
3. Ghost Protocol / Rogue Nation (czwórka ma lepszy heist w środku, piątka ma lepszego złola i postać kobiecą - trudno mi wskazać którą lubię bardziej, co powtórka zmieniam zdanie)
5. M:I-3
6. M:I-2 / Dead ReckoningPart One (po kinie wyżej stawiałem siódemkę - na remis z trójką - ale już przy ubiegłorocznej powtórce miałem poważne wątpliwości, a po seansie ósemki, gdy już wiem do czego siódemka prowadzi, zdanie na jej temat mam jeszcze gorsze)
...
...
8. The Final Reckoning
Kolejna powtórka najwcześniej za kilka lat gdy już zniknie niesmak, który pozostawił po sobie finał.
1. M:I / Fallout (do jedynki mam największy sentyment i uwielbiam reżyserię Briana DePalmy, szóstka to z kolei top topów pod względem akcji)
3. Ghost Protocol / Rogue Nation (czwórka ma lepszy heist w środku, piątka ma lepszego złola i postać kobiecą - trudno mi wskazać którą lubię bardziej, co powtórka zmieniam zdanie)
5. M:I-3
6. M:I-2 / Dead Reckoning
...
...
8. The Final Reckoning
Kolejna powtórka najwcześniej za kilka lat gdy już zniknie niesmak, który pozostawił po sobie finał.