11-06-2026, 23:21
(11-06-2026, 11:15)Inuki napisał(a): Ja po namyśle jednak odpuściłem i anulowałem zamówienie. Lubię anime i chciałbym, żeby ktoś zaczął je u nas wydawać tak na serio, ale trafiłem na komentarz wydawcy, że na razie nie planują drugiego sezonu "Yatsury", więc zapaliła mi się czerwona lampka. Pewnie "DanDaDan" też będzie jeden sezon i koniec, bo oni wydają chyba to co w 2x2 leci i nic dodatkowo. No a na tym programie tylko po jednym sezonie wszystko jest więc... Może jak kiedyś wydadzą kolejne sezony, to pomyślę, ale na chwilę obecną odpuszczam. Pojedyncze sezony na półce nie są mi potrzebne, a kasę i tak mam na co wydawać.Rozumiem, ale nie wykluczam kolejnych sezonów. Przynajmniej gdzieś wspominali, że wszystko zależy od sprzedaży, a teraz mają niby mocno dobrą. Natomiast chciałbym zwrócić na coś innego uwagę - u nich tanio się kupuję na premierę i jakąś chwilę po niej, a jak im przepadnie nakład, to robi się zgrzyt, bo tego potem nie ma/pojawia się w jakiś szczątkowych ilościach. Po prostu sugeruję przemyśleć, mając na uwadze ten fakt.
Dzisiaj dostałem paczkę ,ale planuję sobie pooglądać w weekend. Najbardziej czekałem na "Shikanoko", bo to zabawna seria i na razie można ją kupić w fizycznym wydaniu u sąsiadów i w Japonii. Ciekawy wybór, nie powiem. DanDaDan świetny, zdecydowanie, ale był już wszędzie