17-06-2026, 21:31
Sądziłem, że mam już wszystkie tytuły, na które polowałem w wersji BD, a tu niespodzianka. Planuję zakup wypasionego stojaka na nowe krążki z roletą zabezpieczającą przed kurzem.
Trzymam kciuki za nowego dystrybutora. Może w końcu dostanę „Misia” w OAR na BD, bo to powinien być kolejny wypust raczkującej firmy.
Z opisami typu 2.0 Stereo zawsze był problem. W pierwszych edycjach po rekonstrukcji podawali nawet 5.1. Najczęściej tylko czołówka reklamowa brzmiała przestrzennie, a potem oczywiście szło mono. Wyjątkiem była ścieżka surround w „Ziemi obiecanej” (1974), ale o tym już pisałem. O jej odzyskanie postarał się A. Wajda.
Trzymam kciuki za nowego dystrybutora. Może w końcu dostanę „Misia” w OAR na BD, bo to powinien być kolejny wypust raczkującej firmy. Z opisami typu 2.0 Stereo zawsze był problem. W pierwszych edycjach po rekonstrukcji podawali nawet 5.1. Najczęściej tylko czołówka reklamowa brzmiała przestrzennie, a potem oczywiście szło mono. Wyjątkiem była ścieżka surround w „Ziemi obiecanej” (1974), ale o tym już pisałem. O jej odzyskanie postarał się A. Wajda.
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.